Nem csak a vitaminok boltja!

VitaminBolt.net

A több ezer vitamin, étrend-kiegészítő mellett natúrkozmetikumok, öko háztartási szerek is várják. A „Mire keres megoldást?” oldalon könnyen és gyorsan megtalálhatja az Ön problémájára leginkább ajánlott készítményeket. Ráadásul mindig több ezer Akciós és Árcsökkentett készítmény várja, melyeket az Akciók és Árengedmények menüpont alatt érhet el. Regisztrált vásárlónknak pedig 10%-15% közötti Kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

Tovább a VitaminBOlt oldalára!

Kínálatunkban szerepelnek többek között:

01

Vitaminok

02

Ásványi anyagok

03

Gyógynövények

04

Étrend-kiegészítők

05

Antioxidánsok

06

Immunerősítő termékek gyerekeknek és felnőtteknek

07

Táplálékkiegészítők sportolóknak, testépítőknek

08

Illóolajok, aromaterápiás készítmények

09

Gyógyteák és gyógyfüvek

10

Bio termékek és alapanyagok

11

Vegán készítmények

12

Gyógynövényes krémek és olajok

13

Natúrkozmetikumok

14

Házi kedvenceknek készült termékek

ProVitamix

Virtuális információs pult

A legfontosabb információk egy helyen

Itt megtalálja a legfontosabb vásárlást és termékeket érintő információkat. Átvételi és szállítási lehetőségek, számlakiállítás, törzsvásárlói rendszerek, ügyfélszolgálatunk és adatkezelésünk. Szállítási és átvételi lehetőségek.

Információs pult

Miért érdemes a VitaminBolt oldalán vásárolnia?

VitaminBolt
ProVitamix

Miért bízhat meg bennünk?

Webáruházunk honlapján mindezt megtapasztalhatja

Hírek, akciók, újdonságok

Ajánlataink

Nem tud választani a rengeteg készítmény közül? Segítünk a könnyebb döntésben!

Ajánlataink között rengeteg hasznos információt talál a hatóanyagokról, illetve adott készítményekről is: a „Tudástár” rovatban összetevők, gyógynövények hatásairól olvashat bővebben, míg a „Magazin” rovatban konkrét készítmények bemutatását találja.

A vitaminok és étrend-kiegészítők azért vannak, hogy kiegészítsék az élelmiszerekből beszerzett tápanyagokat, és egy lépéssel közelebb vigyék Önt a szépség és egészség megőrzésében. Mi ehhez kikerestük Önnek a legjobb vitaminokat és gyógynövényeket, valamint kozmetikumokat és rövid útmutatónkban megmutatjuk a legfontosabb előnyöket és leghasznosabb információkat velük kapcsolatosan.

Ajánlataink
ProVitamix
ProVitamix

Ne hagyja ki ezeket az Akciókat!

Kiárusítás

Nézzen körül honlapunkon a Kiárusítás kategóriában, mert észbontó Akciók várják! Számtalan készítményt kínálunk hihetetlen kedvezménnyel! Rendeljen termékeket akár 50%-kal olcsóbban! Töltse fel az egész család vitaminraktárait sokkal kedvezőbb áron!

Kiárusítás

Kiemelt ajánlataink

Jutavit D-3 vitamin Forte

D3-vitamin

A D-vitamin hiánya korunk társadalmára nézve általános betegség. A táplálékból felvett D-vitamin mennyiség minimális ráadásul, a környezeti hatások, a szmogos légkör.

Jutavit C-vitamin

C-vitamin

A C-vitamint a szervezet nem tudja előállítani, sem elraktározni, a fel nem használt mennyiség gyorsan kiürül, ezért pótlásáról folyamatosan gondoskodni érdemes.

Jutavit Omega-3

Omega-3

Az Omega-3 zsírsavak rendszeres fogyasztásával az általános egészségi állapot javítása mellett a fizikai és szellemi teljesítmény növelése, a betegségekkel, fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség is növelhető.

Gyártóink

NaturTanya logo
GAL logo
Biomenü logo
BioCo logo
Vitaking logo
NutriLab Logo