Miért érdemes nálunk vásárolnia?

A ProVitamix elsősorban étrend-kiegészítők, natúrkozmetikumok, illetve reform- és bioélelmiszerek forgalmazásával foglalkozik. Az elmúlt évek során meghatározó szereplői lettünk az étrend-kiegészítőket forgalmazó piacnak hazánkban, olyannyira, hogy piacvezető pozíciót értünk el az online forgalmazók között. A 2009-es évi néhány ezres rendelésszám után már éves szinten mintegy 500.000 rendelést teljesítünk. Munkatársaink létszáma az elmúlt 4 évben jelentősen nőtt, így ma már több mint 70 kollégánk dolgozik azért, hogy Önnek minél könnyebb legyen beszereznie mindazt, amire szüksége lehet az egészséghez és szépséghez.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Ügyfélszolgálatunk szívélyesen válaszol kérdéseire, melyeket telefonon és e-mailben is feltehet nekünk. Nálunk megtalálja a legnagyobb, legmegbízhatóbb hazai és külföldi márkákat, termékkínálatunk pedig napról napra egyre nagyobb. Széles termékpalettánk mellett rengeteg hasznos információt is talál webáruházaink felületén, melyek segíthetnek Önnek a könnyebb és gyorsabb döntésben.

Emellett folyamatos Akciók, Törzsvásárlói pontrendszer, mennyiségi kedvezmények is várják. Budapesti Vitamin szaküzletünkben ingyenesen veheti át rendelését előzetes értesítést követően, de akár rendelés nélkül is vásárolhat a ProVitamin webáruházban feltüntetett árakkal megegyező árakon.

ProVitamix

Velük már dolgoztunk

Partnereink

NaturTanya logo
GAL logo
Biomenü logo
BioCo logo
Vitaking logo
NutriLab Logo