A kék áfonya rendszeres fogyasztása lassíthatja, csökkentheti az időskori látásromlást, javítja az éleslátást. Visszeres, aranyeres panaszokra is kiváló hatással van, a természetes kollagéntermelést növelve pedig rugalmasan tartja a bőrt, az ereket, a kötőszöveteket. Időseknek különösen hasznos lehet a memória serkentésére, fiataloknak pedig a tanulási készség javítására. A kék áfonya jótékony hatású a vércukorszintre, ráadásul olyan vegyületeket is tartalmaz, amelyek csökkentik a cukrok felszívódását, javítják a hajszálerek áteresztőképességét, ezzel pedig megelőzhetik a diabétesszel gyakran együtt járó keringési problémákat. Alacsony glikémiás indexű gyümölcsként bátran beépíthető a diabéteszesek diétájába. A BioMenü készítménye biominősítésű, fagyasztva szárított kék áfonyát tartalmaz. A kapszula mentes a mesterséges színezékektől, ízesítőanyagoktól, génmódosított összetevőktől. Nincs benne hozzáadott cukor sem.

Tovább olvasom >>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük