A fahéj rendszeres fogyasztása csökkentheti az éhgyomri vércukorszintet

A fahéj rendszeres fogyasztása csökkentheti az éhgyomri vércukorszintet

A fahéjat gyógynövényként is egyre többen fogyasztják, mert sok gyulladáscsökkentő, gyomorerősítő növényi vegyület van benne, és nagyon jó hatással van az ingadozó vagy magas vércukorszintre. Nagy segítséget jelenthet például különféle emésztési panaszok esetén is. Csökkenti, illetve megszünteti a kellemetlen teltségérzetet, a haspuffadást, a hasi görcsöket, a túlzott bélgázképződést, a szorulást. Enyhíti az émelygést, a hányingert, sőt még a refluxos, fekélyes tüneteket is. A BioMenü készítménye biominősítésű ceyloni fahéjat tartalmaz, mentes a mesterséges ízesítőktől, tartósítószerektől, génmódosított összetevőktől. Napi ajánlott adagja 5 gramm.

Tovább olvasom >>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük